Rejsen til Himalaya

 

 

Som andre eventyr begyndte mit med en rejse ud i den store verden.

Rejsen gik til den lille by, McLeod Ganj, der ligger på sydsiden af Himalayabjergene. Her bor Dalai Lama og de tibetanere, der er flygtet fra det kinesiske styre i Tibet.

 

Jeg var blevet bedt om at lave en workshop for en dansk hjælpe-organisation, Tibet Charity, hvor jeg skulle undervise de tibetanske forretningsdrivende i nye muligheder for at udstille og præsentere deres varer.

 

Under mit ophold oplevede jeg en varme og en interesse, som udviklede sig til venskaber. I løbet af de sidste par år er jeg vendt tilbage til byen for at besøge mine venner og udbygge mit netværk i byen og området.

 

Det føltes derfor som en naturlig udvikling, at jeg rettede blikket mod den lille by i Himalaya, da jeg skulle starte egen virksomhed. Jeg vidste, at jeg kunne finde gode leverandører af sjaler af høj kvalitet og i et design, som jeg kan stå inde for. Kashmir er et område, der er kendt for deres gamle familietraditioner inden for tekstil og handel.

 

Jeg er opvokset med et garnnøgle i hånden og har elsket at strikke siden jeg var fem år. Jeg har lært fra barnsben, at man spilder tiden, hvis man ikke er i gang med et stykke håndarbejde! Siden har jeg uddannet mig til væver og har haft dekorationsopgaver på forskellige teatre i samarbejde med bl.a. Jean Voigt. Så interessen for håndarbejdet sidder dybt i mig.

 

Mit fokus og min store interesse ligger i dag i mit arbejde med sjalerne fra Himalaya og Kashmir. Som udgangspunkt vælger jeg hvert enkelt sjal ud og kan på den måde følge forholdet mellem kvalitet og design tæt.

Samtidig giver denne arbejdsgang mig stor mulighed for at ramme en bred kundegruppe - jeg kan tilfredsstille mange forskellige ønsker inden for stil og design.

 

Udvælgelsen af sjalerne er en spændende og vigtig proces for mig - mit koncept er "at se hvert enkelt sjal med fingrene". Konceptet fra udvælgelsen viderefører jeg til salget i butikkerne. Her vælger kunderne de designs, der tiltaler vedkommende her og nu, og kunden får sine varer med det samme.

Kontakt mig, hvis du vil have besøg i din butik - for et nærmere kig på de unikke sjaler.

 

Samtidig med mit salg i butikker over hele landet, har jeg en lille gruppe af kvinder tilknyttet. De arrangerer på opfordring homeparties rundt i hele Danmark.

Kontakt mig, hvis du har lyst til at høre mere om muligheden for et homeparty.

 

 

  

 

 

Hanne Lejbølle © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use

www.hannelejboelle.dk